Publicidade

V3A ID Profile International

traduzir página | translate page |
अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁

See the schedule - Tuure Kilpeläinen ja Kaihonkaravaani - Autiosaari 27.10.17. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!City: Jyväskylä - Finland

Date: day 27 / month 10 / year 2017

Local: Jyväskylän Paviljonki

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS


ATTENTION:

All information about Tuure Kilpeläinen ja Kaihonkaravaani - Autiosaari 27.10.17 is published with information sent by the event organization or Internet users.Description of the event:

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee syksyllä Suomen oloissa mittavan konserttisalikiertueen. Luvassa on 31 konserttia loka- ja marraskuussa eri puolilla Suomea. "Ideamme on soittaa täyslaidallinen sitä meininkiä, missä Kaihon Karavaani kulkee juuri nyt. Luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa", luonnehtii Tuure Kilpeläinen tulevaa.

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin loistava uusi albumi Surusilmäinen kauneus kiteyttää jotain aitoa ja osuvaa suomalaisesta arkitodellisuudesta, rakkaudesta ja kaipuusta tällä hetkellä. Levy nousi heti listaykköseksi julkaisustaan ja myi kultaa nopeasti.

Yhtye on palkittu tänä vuonna useaan kertaan. Neljän Emma-ehdokkuuden päälle Karavaani voitti Vuoden yhtye –palkinnon Iskelmän yleisöäänestyksessä. Todelliseksi murskahitiksi noussut Autiosaari valittiin vastikään Radiogaalassa vuoden radiobiisiksi.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on hionut soittoaan seitsemän vuoden ajan keikkailemalla sekä levyttämällä ahkerasti. Bändi on luonut aivan oman kategoriansa ja soundinsa, jota on vaikeaa lyödä mihinkään karsinaan.

Valloittavat keikat ovat bändin tavaramerkki ja suosio on uusien kappaleiden myötä vain kasvussa - liput konserttiin on syytä varata ajoissa.

Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
Liput: 35 €
Lippupiste

Address: Lutakonaukio 12, Jyväskylä - Finland

Zip Code: 40100V3A ID Profile International
traduzir página | translate page | अनुवाद करते पेज | 翻譯網頁

See the schedule - Tuure Kilpeläinen ja Kaihonkaravaani - Autiosaari 27.10.17. Check out the attractions, address, time, video, photos and more!

City: Jyväskylä - Finland

Date: day 27 / month 10 / year 2017

Local: Jyväskylän Paviljonki

 

PROGRAMMING AND ATTRACTIONS

ATTENTION:

All information about Tuure Kilpeläinen ja Kaihonkaravaani - Autiosaari 27.10.17 is published with information sent by the event organization or Internet users.

Description of the event:

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tekee syksyllä Suomen oloissa mittavan konserttisalikiertueen. Luvassa on 31 konserttia loka- ja marraskuussa eri puolilla Suomea. "Ideamme on soittaa täyslaidallinen sitä meininkiä, missä Kaihon Karavaani kulkee juuri nyt. Luvassa on rytmiä, karnevaalia, akustista tunnelmointia, surumielistä kaihoa ja isoa iloa", luonnehtii Tuure Kilpeläinen tulevaa. Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin loistava uusi albumi Surusilmäinen kauneus kiteyttää jotain aitoa ja osuvaa suomalaisesta arkitodellisuudesta, rakkaudesta ja kaipuusta tällä hetkellä. Levy nousi heti listaykköseksi julkaisustaan ja myi kultaa nopeasti. Yhtye on palkittu tänä vuonna useaan kertaan. Neljän Emma-ehdokkuuden päälle Karavaani voitti Vuoden yhtye –palkinnon Iskelmän yleisöäänestyksessä. Todelliseksi murskahitiksi noussut Autiosaari valittiin vastikään Radiogaalassa vuoden radiobiisiksi. Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on hionut soittoaan seitsemän vuoden ajan keikkailemalla sekä levyttämällä ahkerasti. Bändi on luonut aivan oman kategoriansa ja soundinsa, jota on vaikeaa lyödä mihinkään karsinaan. Valloittavat keikat ovat bändin tavaramerkki ja suosio on uusien kappaleiden myötä vain kasvussa - liput konserttiin on syytä varata ajoissa. Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00 Liput: 35 € Lippupiste

Address: Lutakonaukio 12, Jyväskylä - Finland
Zip Code: 40100

www.idprofile.org
Publicado por em 25 de outubro de 2017 14:07:01 às 14:07:01
Link da publicação original: /1835982410054179

Comentários